Oma gebruikt peperdure handtas om vis in te dragen

Oma gebruikt peperdure handtas om vis in te dragen
Foto Pexels

Een oude vrouw uit Taiwan vervoert al meer dan een maand lang haar boodschappen in een tas die ze van haar kleinzoon had gekregen. Wat ze niet wist, is dat de handtas een Louis Vitton was en meer dan 1.000 euro kostte.

Een object is maar zoveel waard als de waarde die je er zelf aan hecht. Dat heeft een jongeman uit Taiwan ondervonden. Hij deelde op het internetforum Dcard het verhaal van zijn grootmoeder en haar onbestaande kennis van mode.

De oude vrouw vervoerde haar boodschappen al jaren in een versleten zak. Haar kleinzoon zag haar sukkelen met die groenten en verse vis en besloot haar een nieuwe draagtas te geven. Hij deed meteen extra zijn best en gaf haar een handtas van Louis Vuitton. Het ‘Nevermind’-model meer bepaald, dat verkocht wordt voor meer dan 1.000 euro.

Een leugentje om bestwil

De grootmoeder was uiteraard blij met de tas, vond hem “stevig en waterdicht”, maar herkende het merk niet. Dus wat deed ze? Ze stak haar groenten, vlees en verse vis er opnieuw in.

Na een maand ging de jongeman opnieuw bij zijn oma langs. Tot zijn grote verrassing ontdekt hij het nieuwe nut van de handtas. Toch bracht hij zijn grootmoeder niet op de hoogte van de waarde van het cadeau. Hij vertelde dat ze er te gelukkig uitzag.