Metro’s Leesclub – April

Kom bij de gezelligste leesclub van het land

Nood aan ontspanning op de trein? Dat treft, we lanceren de eerste Metro’s Leesclub! Elke maand verdiepen we ons samen met jullie in een boek. Deze maand is het de beurt aan ‘De vorm van ruïnes’ van Gabriel Vásquez. Lees hieronder alvast een voorsmaakje van het boek:

Juan Gabriel Vásquez besluit na jaren terug te keren naar Colombia. Al die tijd had hij zijn vaderland ontzien, de chaos en terreur achter zich gelaten. Maar bij terugkomst merkt hij dat Colombia’s verleden springlevend is. Hij wordt geconfronteerd met allerlei samenzweringstheorieën rond de moord op Jorge Eliécer Gaitán in 1948, die het startschot was voor jaren van onrust en geweld en waarvan het motief altijd een vraagteken gebleven is. Vásquez verdiept zich in dit keerpunt in de Colombiaanse geschiedenis. Want die moord begrijpen is niet alleen Colombia vandaag begrijpen, maar ook zijn eigen lot en dat van zijn kinderen.

Zin om mee te lezen? Schrijf je hieronder in. Binnenkort ontvang je van ons een leuke vragenlijst die je voor 1 april dient in te vullen. Wie weet vind je jouw ongezouten mening in de krant!

Je hoeft natuurlijk niet alleen te lezen. Journaliste en schrijfster Annelies Beck is deze maand Metro’s Leesclubvoorzitter. Zij leest samen met jullie ‘De vorm van ruïnes’ van Gabriel Vásquez.

 

Meningen, selfies en boekmomenten kan je kwijt met #metrosleesclub!

Veel leesplezier!

Metro’s Leesclub is een initiatief van Metro en Iedereen Leest.

Schrijf je hieronder in voor onze leesclub. De eerste 10 ontvangen van ons een gratis exemplaar van ‘De vorm van ruïnes’ van Gabriel Vásquez.

Ben je niet bij de eerste 10?

Je kunt je nog steeds registreren en meelezen met jouw eigen exemplaar.

Volgende maand lanceren we een nieuw boek, dus blijf ons volgen en misschien ontvang je in mei wel 1 van de 10 gratis boeken!