De Romeo’s willen naar Eurovisiesongfestival

Wikipedia/ P. Van Welden

De Romeo’s willen volgend jaar België vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival. Als het trio voldoende steun krijgt, gaat het verschillende songs maken en daar zal het publiek eentje uit mogen kiezen.

De Waalse zangeres Blanche maakt zich volop klaar om onze kleuren te vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival van 2017, maar De Romeo’s denken al aan de volgende editie. “Wij stellen ons kandidaat en het is ons menens”, klinkt het.

“We hebben wel één voorwaarde. Als we gaan, willen we geen wedstrijd met andere artiesten. We willen het volle vertrouwen krijgen. Mocht dat gebeuren, dan zullen we met plezier wat songs maken waaruit het publiek een keuze mag maken”, vertelt Chris Van Tongelen aan Het Laatste Nieuws.

Het management van het Vlaamse trio bevestigt dat ze het echt menen. “Dit is absoluut geen late aprilgrap, nee”, zegt Kris Bloemen. Hij is ervan overtuigd dat Gunther, Chris en Davy een goede prestatie zullen leveren, al vreest de adviseur wel wat voor de publieke opinie. “Als het om Vlaamse muziek draait, hebben veel mensen daar nog steeds een beetje een negatief beeld van. Maar dat idee willen we heel graag doorbreken. Ik hoop echt dat we die kans krijgen.”