Oud koppeltje verovert internet met dansskills

Facebook

Een video waarin een gepensioneerd koppeltje de boogiewoogie danst, is een klikbom geworden op het internet. Iemand filmde het stel tijdens een danswedstrijd in Bavaria en zette het op Facebook.

Dietmar (70) en Nellia (64) Ehrentraut zijn afkomstig uit het Duitse Durmersheim. Het koppel nam drie weken geleden deel aan een danswedstrijd en toonden er hun beste boogiewoogie-moves. De video waarop het swingende stel te zien is, werd al meer dan 62 miljoen keer bekeken en bijna 1,7 miljoen keer gedeeld.

Dietmar en Nellia dansen al veertig jaar samen. Ze wonnen heel wat prijzen waaronder vier keer het Oostenrijks kampioenschap boogiewoogie en één keer het Duitse. Daarnaast wonnen de voormalige drukker en zijn vrouw, die heel haar leven bij een schoonmaakbedrijf werkte, ook een hele reeks amateurswedstrijden.

Het koppel haalde de eerste plaats bij de ‘veteranen’ bij de wedstrijd in Bavaria. Maar voor de trofeeën doen ze het niet. “We houden gewoon van de muziek en wisten niet eens dat we gefilmd werden die dag. Ongelofelijk dat de beelden nu de wereld rondgaan.”

Que importa la edad cuando tienes un espíritu joven… 😍👏Like: Corriente Latina 👍Vía: Werner Hoffmann.Video original: m.facebook.com/story.php?story_fbid=1854802938065739&id=100006081521086

Posted by Corriente Latina on Monday, 13 March 2017