Deze man bewijst op hilarische wijze dat niemand op Facebook echt oplet

Zach en zijn verloofde
Imgur / Christig

Als je op Facebook een foto deelt met heuglijk nieuws, zoals de aankondiging van een huwelijk, is de kans groot dat je in een mum van tijd veel likes verzameld. Maar een bepaalde jongeman bewijst dat je daar niet al te veel belang aan moet hechten.

Zach had zich net verloofd met zijn vriendin en, net zoals veel andere mensen doen, deelde hij een foto van het heuglijke moment op Facebook. “We hebben het eindelijk officieel gemaakt”, schreef Zach bij het vrolijke kiekje. Het is geen verrassing, maar de post leverde meer dan 300 likes op.

Vier extra verlovingen

Blijkbaar had de man de smaak te pakken, want een tijdje later kwam Zach met een nieuw bericht op de proppen. “Wauw, dank jullie wel voor alle lieve berichten. Omdat zoveel mensen zo positief gereageerd hebben, heb ik me voor een tweede keer verloofd.” Bij de tekst plaatste hij een foto met een tweede vrouw die trots de verlovingsring toont, terwijl zijn vriendin er op de achtergrond beteuterd bij staat. En opnieuw kreeg de foto honderden likes.

Daarna was Zach niet meer te stoppen, want hij deelde nog drie foto’s. Twee met een vrouw en eentje met een man. Een hilarische grap die aantoont dat we in de toekomst wat beter mogen opletten op sociale media.