Politie zoekt man met blauwe jas in moordzaak Knokke

In de zaak van de moord op Sofie Muylle (27) zijn de speurders nog steeds op zoek naar getuigen. In het VTM-opsporingsprogramma Faroek bleek dat het onderzoek zich vooral toespitst op een man met een blauwe jas die urenlang op de plaats van de feiten rondhing. Het lichaam van het slachtoffer werd op zondag 22 januari om 12.20 uur aangetroffen op het strand van Knokke, onder een terras ter hoogte van de Zeedijk nummer 671. De autopsie bracht aan het licht dat Sofie Muylle in de loop van de nacht met geweld om het leven was gebracht. Voorlopig blijft het onduidelijk wat haar precies overkomen is tijdens een avondje uit met haar vriend.
Een eerdere uitzending van Faroek zorgde ervoor dat acht van de elf gezochte getuigen werden geïdentificeerd. Drie personen met een blauwe jas bleven onvindbaar, maar ondertussen is gebleken dat het om één en dezelfde man gaat. Een jongeman van 1.70 tot 1.75 meter groot hangt urenlang rond in de buurt van de vindplaats van het lichaam. Vanaf 14.07 uur verdwijnt de man uit beeld.

Alle tips zijn welkom op het gratis nummer 0800/30300 of via [email protected] De bewuste man mag ook zelf met zijn verhaal naar de politie stappen.

bron: Belga