Vanavond gaan alle remmen los op Temptation Island

De vrouwen zoeken troost bij elkaar. - SBS Belgium

Het wordt heter dan ooit in aflevering 9 van Temptation Island. Nadat bijna iedereen in de vorige aflevering al vreemdging, gaan de deelnemers vanavond nog een stapje verder. 

In de aanloop naar een nieuwe episode in de verleidingssaga, lost VIJF nog een fragmentje. Te midden van al het overspel, beantwoorden de vrijgezellen enkele pikante vragen. Zo komen we de gekste plaats te weten waar ze als seks hadden.

Intussen maken de deelnemers elkaar ook volop af op sociale media. Zo verklapt de ruzie op Instagram tussen Merijn en Lisa al veel over de afloop van het programma, tot ergernis van zender VIJF, dat de deelnemers probeert in te tomen.

Verleidster Natasja neemt het op voor Lisa en haalt zwaar uit naar Merijn. De ruzie eindigt met een emoji van een baby, wat resulteert in het gerucht dat Merijn vijf jaar geleden al vader is geworden en geen contact meer heeft met de moeder en het kind.

Tussen de deelnemers zijn op die manier twee clans ontstaan. Team Pommeline, dat bestaat uit Merijn, Herbert, ­Jolien en Jefferson, komt enkel naar events als er geen andere kandidaten bij zijn. Natasja – die geen deel uitmaakt van dit team – noemde Pommeline in een interview met Dag Allemaal “vals”.

Om jullie geheugen op te frissen, brengen we ook nog even hét moment waarop alles fout liep in herinnering. Zo goed als iedereen ging vreemd tijdens een bijzonder zwoele nacht. De vraag welke koppels het Temptation Island-experiment zullen overleven, lijkt meer en meer op een weinig positief antwoord uit te draaien.