Driejarige kapoen zit vast in grijpautomaat

Peuter zit vast in speelgoedautomaat
Facebook / Damien Murphy

Als je een kind even niet in de gaten houdt, is de kans groot dat de kleine deugniet kattenkwaad uithaalt. Daar kan de Ier Damien Murphy over meespreken.

De vader had met zijn zonen een uitje gepland naar een lunapark. Toen hij enkele seconden niet op de peuters lette, was zijn zoon Jamie in een speelgoedmachine gekropen.

“Ik was de jongens 5 minuten uit het oog verloren”, vertelt hij aan independent.ie. “Plots hoorde ik een gedempte stem en zag ik Jamie achter het glas van de grijpautomaat zitten.”

Gelukkig was er een brandweerman in de buurt, die de 3-jarige jongen snel kon bevrijden. “De man was toevallig ook in de speeltuin met zijn zoon”, aldus Murphy. “Al lachend zei hij dat hij veel ervaring had met dergelijke situaties.” De redder in nood vroeg aan Jamie om op zijn hurken te gaan zitten, en na enkele minuten kon de dreumes weer vrij rondlopen.

Posted by Damien Murphy on Monday, March 20, 2017

Gelukkig konden ze allemaal lachen met de situatie. “Jamie vond het echt hilarisch.” Om het trauma te verzachten, mocht de peuter ook twee knuffels uit de grijpmachine mee naar huis nemen.

Posted by Damien Murphy on Monday, March 20, 2017