Blogster maakt paaseieren van kaas

Annem Hobson heeft paaseieren van kaas gemaakt
Instagram / So Wrong It's Nom

Binnenkort is het opnieuw Pasen en verstoppen mensen massaal chocolade eitjes. Voor de enkelingen die geen chocolade lusten, heeft de Britse foodblogger Annem Hobson een variant gemaakt van kaas.

“Chocolade is best ok, maar ik vind het zo saai”, vindt Annem Hobson. “Ik ben daarentegen echt dol op kaas.” Daarom kreeg ze het ingenieuze idee om paaseieren te maken van de lekkernij.

Om haar project te lanceren, sloeg ze de handen in elkaar met het artisanale bedrijfje Wildes Cheese. Het resultaat kreeg de toepasselijke naam ‘The Cheester Egg’. Ondertussen kan je de smeuïge creaties ook bestellen via de site So Wrong It’s Nom. Voor één eitje moet je 14,95 pond (ongeveer 17 euro) betalen. Als je 29,95 pond (ongeveer 35 euro) neertelt, krijg je een heus pakket met crackers en een soort marmelade.

CHEESTER EGG

Het is niet de eerste keer dat de blogster het nieuws haalt met haar liefde voor kaas. Vorig jaar besloot ze een kaas-adventskalender in elkaar te flansen. Maar liefst 10.000 mensen lieten destijds weten dat ze dolgraag zo’n kalender wilden bestellen.