5 voordelen om te gaan voor een start-up job !

Ben jij een ondernemer op zoek naar een uitdagende job bij een start-up?
We geven je 5 redenen die je overtuigen om te kiezen voor een start-up.

 

1. Maak het verschil

In een start-up is er meestal een minder strikte structuur. Wie wat doet, ligt niet altijd vast. In een klein team hebben jouw acties een rechtstreekse invloed. Je kan makkelijker initiatief nemen, beslissingen worden sneller genomen en bijgevolg zie je dus veel sneller resultaten!

2. Weg met routine

Een start-up, dat betekent telkens nieuwe rollen aannemen en nieuwe vaardigheden aanleren. Vaak heb je een uitgebreid en divers takenpakket. Je krijgt een unieke kans om heel veel bij te leren. Kies voor afwisseling boven routine!

3. Leer van vernieuwers

Oprichters van een start-up zijn altijd op zoek naar creatieve oplossingen. Als medewerker kan je op korte tijd veel waardevolle ervaring opdoen. Kies voor unieke ervaringen!

4. Wees jezelf

De werkomgeving voelt vaak informeler aan dan in een groot bedrijf. Een open en aangename werksfeer werkt motiverend en komt de productiviteit ten goede. Je maakt deel uit van een hecht en enthousiast team waar elke medewerker gedreven is en zich voor 110% inzet. Uitdagingen aangaan met zo’n collega’s, wordt plots een stuk leuker!

5. Kies voor efficiëntie

In een start-up werk je vaak in een klein team én met een beperkt budget. Je wordt dus gedwongen om efficiënt te werk te gaan.
Op woensdag 26 april kan je gratis kennismaken met start-ups en scale-ups tijdens de Startup Xperience in ICC Gent. Enter the Startup­Xperience!
Meer info op: startupxperience.be.