Croky Cup - Kersvers bekerwinnaar Essevee wordt zondag gehuldigd in Zulte én in Waregem

door
Belga
Leestijd 1 min.

Zulte Waregem zal de tweede bekerzege uit de clubgeschiedenis niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Essevee kroonde zich zaterdag in het Koning Boudewijnstadion na een zinderende finale tegen KV Oostende tot bekerwinnaar en dat moet flink gevierd worden. De spelers en staff van Essevee vierden hun bekertriomf eerst op het veld en maakten ook tijd voor hun supporters. Ruim na 1u 's nachts vertrokken ze richting eigen Regenboogstadion, waar ze met sponsors en familie zullen vieren, de echte apotheose volgt zondag.

Om 14u30 start de officiële huldiging in Zulte, vanaf de middag wordt het Gaston Martensplein afgesloten. De spelers komen met de bus naar Zulte, de beker wordt gepresenteerd op het podium en er volgt een kort woordje met spelers en staff.

Daarna trekt de bekerwinnaar naar Waregem, daar volgt de huldiging vanaf 16u. De Markt in Waregem wordt vanaf de middag afgesloten, de spelers komen met de bus en zullen rechtstreeks naar het podium worden begeleid. De spelersbus zelf komt niet op de Markt. Tussen 17 en 19u is er dan een supportersfeest op de markt, met dj's en een MC.

bron: Belga