Ryan Reynolds vliegt liever niet met kinderen

Ryan Reynolds met zijn vrouw Blake Lively en kinderen
Foto Belga / M. Ralston

Ryan Reynolds zal niet meteen op een vliegtuig stappen met zijn twee kinderen. Dat heeft de acteur in de ochtendshow ‘Good Morning America’ duidelijk gemaakt. De eerlijke vader beschreef de situatie als een nachtmerrie.

Ryan Reynolds staat bekend als een man die geen doekjes windt om het vaderschap. Zo twittert hij regelmatig hilarische berichtjes over zijn dochters.

In het ochtendprogramma ‘Good Morning America’ stelde de acteur zijn nieuwe science fiction-thriller ‘Life’ voor. Tijdens het interview kwam reizen met kinderen ter sprake. Iets wat de veertigjarige vader duidelijk niet graag doet. “Ik had altijd wel empathie voor ouders met kleine kinderen in het vliegtuig”, zegt Reynolds. “Je zag ze zweten en nerveus zijn omdat hun kinderen aan het schreeuwen zijn en iedereen zich daaraan ergert. En nu ben ik zelf zo’n ouder.”

Vliegen met zijn twee dochters zal Reynolds dus koste wat kost vermijden. De acteur grapte dat hij nog liever een beker vergif drinkt dan dat hij met zijn kroost een vliegtuig instapt. De hilarische vader heeft samen met zijn vrouw Blake Lively twee dochters, eentje van twee jaar oud en eentje van vijf maanden.

Vooral zijn oudste dochter bezorgt haar vader gênante momenten en kopzorgen. “Als ze twee jaar zijn, trekken ze al hun kleren uit en stellen ze zich voor aan iedereen op het vliegtuig”, zegt hij lachend. “Dan wil je zo snel mogelijk in een veld landen.”