Amanda Seyfried en Thomas Sadoski stiekem getrouwd

Foto Belga / K. WINTER

Amanda Seyfried en Thomas Sadoski zijn afgelopen weekend stiekem in het huwelijksbootje gestapt. Het koppel was al een tijdje verloofd, maar gaan nu door het leven als man en vrouw. Ze verwachten binnenkort hun eerste kindje. 

In een gesprek met talkshowhost James Corden onthult Thomas Sadoski, bekend als acteur van series als ‘The Newsroom’ en ‘Life in Pieces’, dat het paar afgelopen zondag is getrouwd. De ‘Mean Girls’-actrice werd in september 2016 al ten huwelijk gevraagd, maar het koppel hield de huwelijksdatum altijd geheim.

De twee ontmoetten elkaar in juni 2015 op de set van de theatershow ‘The Way We Get By’. Na de voorstelling speelden Seyfried en Sadoski samen in de speelfilm ‘The Last Word’. Daar zou de romance begonnen zijn.

“We zijn gewoon met een trouwambtenaar ergens heen gegaan en hebben daar ons jawoord gegeven. Het was een fantastische dag en alles was perfect” , vertelde Sadoski trots. “Ze is de persoon waar ik het meest van hou en waar ik heel veel respect en bewondering voor heb.”

De zwangere bruid en papa in spe verwachten binnenkort hun eerste kind.