"Heel zware, maar ook heel mooie affiche"

door
Belga
Leestijd 1 min.

Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck reageerde gematigd tevreden op de uitkomst van de loting van de kwartfinales van de Europa League. "Het is een heel zware loting, maar ook een heel mooie affiche", aldus Van Holsbeeck. "Het programma van de spelers zal enorm pittig zijn, zeker omdat we eerst thuis en dan uit spelen", opende Van Holsbeeck. "Na de terugmatch in Engeland op donderdag staat meteen de topper thuis tegen Club Brugge op het programma. Maar het is vooral ook een hele mooie affiche. Een unieke kans voor onze spelers om tegen zo'n ploeg te spelen en zich te tonen op het Europese niveau."

Voorzitter Roger Vanden Stock sloot zich aan bij zijn manager. "Het is de moeilijkste loting die we konden hebben, maar je weet nooit. We dachten ook niet dat we het van Zenit zouden halen. Manchester United is een ploeg van Champions League-niveau met enorm veel kwaliteiten. Als we ons kwalificeren zal ik meerdere kaarsjes branden!"

De heenwedstrijden van de Europa League vinden plaats op donderdag 13 april. De terugwedstrijden gaan een week later, op donderdag 20 april, door.

bron: Belga