Opa loopt een blauwtje en gaat viraal

Opa loopt blauwtje en gaat viraal
Foto Pexels

Een tweet over een Amerikaanse opa is in een mum van tijd viraal aan het gaan. De man keek zenuwachtig uit naar zijn date, maar die kwam nooit opdagen.

De 73-jarige Jim is in sneltempo wereldwijd harten aan het veroveren. De man had vorige week een date met een vrouw die hij had leren kennen op match.com. In al zijn enthousiasme trok hij zijn zondagskledij aan en kocht hij chocolade en een boeket rozen, maar jammer genoeg is zijn afspraakje niet komen opdagen.

Achteraf stortte hij zijn hart uit bij zijn kleindochter, Gabby Foresta, die zijn verhaal deelde met het wereldwijde web. “Mijn opa en ik komen goed overeen en we praten wel vaker over dates omdat hij zich al een tijdje eenzaam voelt”, vertelt Foresta aan metro.co.uk. “Hij zat echt in zak en as omdat hij nog nooit was laten zitten door een date.”

Achteraf stuurden de grootvader en kleindochter samen nog een bericht naar de vrouw om te laten weten dat ze haar gedrag “best onbeleefd” vonden, maar ze hebben niets meer van haar gehoord.

De post van Foresta op Twitter leverde maar liefst 25.000 likes op en al snel stroomden de sympathieke reacties binnen.