Zesjarig meisje viert verjaardag met daklozen

Armani Crew viert verjaardag met daklozen
Facebook / Fox 32 Chicago

Toen Armani Crew zes kaarsjes mocht uitblazen, wou ze geen verjaardagsfeest. In de plaats daarvan besloot ze een goede daad uit te voeren voor enkele daklozen.

Als je aan een 6-jarig meisje vraagt wat ze wil voor haar verjaardag, antwoordt ze gegarandeerd veel taart, ballonnen en cadeautjes. Maar dat is buiten Armani Crew gerekend. Voor haar zesde verjaardag wou ze geen feest organiseren, maar daklozen een helpende hand bieden.

Meer dan honderd pakketten

Haar ouders spendeerden maar liefst 300 dollar (zo’n 280 euro) aan eten, zoals kip, vis, spaghetti, koekjes, fruit en water. Daarnaast deed het meisje uit Chicago een oproep om verzorgingsproducten te doneren. Op die manier kon ze meer dan honderd pakketten samenstellen, met een tandenborstel, tandpasta, deodorant, handreiniger en enkele snacks.

De actie van de jonge barmhartige samaritaan was een groot succes, want maar liefst 125 zwervers kwamen er op af. “Het was leuk om behulpzaam te zijn”, zei Crew achteraf tegen ABC News.

Little girl celebrates birthday by giving food to homeless

INSPIRING: Armani Crew turned 6 today. Instead of having a birthday party, she asked her family if they could give away hot meals to the homeless and hungry. So they did.FULL STORY –> fox32chicago.com/news/local/239721420-story

Posted by Fox 32 Chicago on Sunday, 5 March 2017