Vuilnisverwerkers vinden tablet terug tussen 150 ton afval

Vuilnisverwerkers vinden tablet terug tussen 150 ton afval
Foto Pexels

Een team van Britse vuilnisverwerkers heeft een iPad teruggevonden op een stortplaats met tonnen afval. Ze brachten het toestel vervolgens terug bij de rechtmatige eigenaar. 

Zoey Kerr was er het hart van in toen ze haar iPad niet meer terugvond. De ouders ontdekten het gemis terwijl ze verhuisden. De waarheid kwam uit de mouw toen ze haar jongeren broertje aan de tand voelden.

“Ik heb aan haar broer Riley gevraagd of hij wist waar de tablet van zijn zus was”, verklaart de moeder bij Metro UK. “Hij vertelde me doodleuk dat hij het toestel in de vuilbak had gegooid omdat zij vervelend was.”

De ouders namen contact op met het lokale afvalophalingsbedrijf. Het team van vuilnisverwerkers speurde al snel op waar de iPad mogelijk kon liggen en gingen op zoek. Na enige tijd keerde het groepje van zes succesvol terug van hun speurtocht.

Om hen te bedanken stuurde Zoey het bedrijf een doos pralines en een briefje van 20 pond, dat ze met Kerstmis had gekregen. De medewerkers hebben de chocolade opgegeten, maar het geld teruggestuurd. Op hun beurt stak er ook een bedankbriefje bij.

“We vinden het fantastisch dat je zo blij bent dat je tablet terug is waar hij thuishoort. Om je te bedanken voor je lieve brief, hebben we hierbij nog een geschenkkaart toegevoegd. Hopelijk kan je die gebruiken om je favoriete liedjes te downloaden”, reageerde Chris Loughlin, de CEO van het afvalverwerkingsbedrijf.