Josje ontbloot de plek van haar nieuwe tattoo

Josje Huisman
AFP / K. Van Accom

Josje Huisman heeft er een nieuwe tatoeage bij. Huisman staat gekend als liefhebber van tattoos en piercings, dus een echte verrassing is het niet. Waar wel wat onduidelijkheid over bestond, is waar deze tattoo nu juist op haar lichaam staat. De voormalige K3-zangeres schept nu eindelijk klaarheid.

Josje onthulde de tattoo zelf op Instagram. De zangeres heeft een pin-up van een zigeunervrouw laten zetten in Amsterdam. Op Instagram schreef ze het volgende: “Ze is zo mooi. Net als jij. Net als ik”.  Het kunstwerk heeft blijkbaar een feministische boodschap, zo is af te leiden uit de hashtags ‘femalepower’ en ‘femaleintuition’.

Verwarring

Er ontstond gisteren heel wat onduidelijkheid over de enigszins wazige foto. Zo was niet helemaal duidelijk op welke plaats ze de creatie liet zetten, wat heel wat reacties uitlokte. Huisman heeft nu onthuld via haar InstaStory waar de tattoo uiteindelijk staat: hij begint in haar zij en loopt verder over haar bil. Huisman heeft eerder al verschillende tattoos laten plaatsen. Zo heeft ze er een op de binnenkant van haar bovenarm, op haar zij en vlak onder haar borsten.