Kim Kardashian verschijnt nog eens in de spotlights

Kim Kardashian
AFP / A. Weiss

Na de overval in Parijs heeft Kim Kardashian verschillende awardshows vermeden, maar het afgelopen weekend maakte ze een uitzondering. Ze reikte de Impact Award uit aan Jonathan Murray, een van de producenten van ‘Keeping Up With The Kardashians’.

De Amerikaan sleepte die prijs in de wacht dankzij zijn inzet voor Family Equality Council, een organisatie die gezinnen met LGBT-ouders steunt. In zijn speech had de producer lovende woorden voor de wederhelft van Kanye West. De manier waarop de realityster omging met de transitie van haar voormalige stiefvader Caitlyn Jenner noemde hij bewonderenswaardig.

“Toen haar stiefouder de dappere beslissing maakte om verder te gaan als de persoon die ze altijd al was, heeft Kim de rest van de familie geholpen de transitie van Caitlyn te begrijpen en accepteren.”

 

Tijdens de awardshow reikten ook Julie Bowen en Sarah Poulsen prijzen uit. Poulsen riep jongeren in de homogemeenschap op zich te laten horen in de strijd voor gelijke rechten. “Er gaat niets veranderen totdat mensen een megafoon oppakken en verandering eisen”, aldus de ‘American Horror Story’-actrice.