Chelsea Clinton verklaart haar groene pannenkoeken

Eerder deze week was het nationale dag van de pannenkoek in de Verenigde Staten. Chelsea Clinton, de dochter van Bill en Hillary, vierde het met enkele onooglijke groene flensjes.
door
Kevin
Leestijd 1 min.

De pannenkoeken van Clinton hebben hun groene kleur te danken aan spinazie. De presidentsdochter voegde ook nog toe dat ze niet alle exemplaren meteen achter de kiezen zouden steken, maar dat haar dochtertje daar wel zin in had.

Veel internetgebruikers waren die mening niet toegedaan. Zonder het gebak te proeven, reageerden ze vooral met walging en onbegrip.

— Totes McGotes (@TotesMcGotes) 8 maart 2017

Niet iedereen was die mening toegedaan. Sommige volgers vroegen dan weer naar het recept.

@CaliBugMan We +puréed spinach which we blend after steaming to our regular pancake recipe but with a little less mix-Hope that makes sense!

— Chelsea Clinton (@ChelseaClinton) 7 maart 2017

Maar Clinton kreeg wel genoeg negatieve reacties om de ongebruikelijke mengeling te verdedigen. Op Twitter reageerde ze dat haar dochtertje ijzer nodig heeft en dat ze dus spinazie in zoveel mogelijk gerechten verwerkt. Of het er nu onsmakelijk uitziet of niet, haar kind smult ervan en dat is natuurlijk wat telt.

Dear internet, my daughter needs +iron so we put spinach in everything we can. The pancakes may not be pretty but she eats them(&their iron)

— Chelsea Clinton (@ChelseaClinton) 9 maart 2017