Drijvend hotel brengt je 's nachts naar onbewoond eiland

Het Japanse themapark Huis ten Bosch heeft een drijvend hotel geïntroduceerd. Zo wiegen de golven je in slaap en ontwaak je 's ochtends op een nieuwe locatie.
door
Timmy
Leestijd 1 min.

Huis ten Bosch is de naam van een themapark in Japan, waarin een replica van een Nederlands stadje is gemaakt. Nu kondigen de Japanners een hotel aan, waarmee je op de golven kan overnachten. Bij het ochtendgloren wacht een nieuwe bestemming je op.

Het park overspant zo'n 39.000 vierkante meter onbewoond eiland en de makers willen daar avontuurlijke attracties bouwen. Een van die avonturen zal à la 'Hunger Games' zijn, maar met speelgoedgeweren.

De drijvende capsules zijn opgedeeld in twee delen. In de bovenste helft bevinden zich de slaapkamers. Onderaan is de badkamer. Je hoeft je zeker geen zorgen te maken over de ruimte, want de pods hebben grote ramen die uitkijken over de zee.

The ever-innovating Huis Ten Bosch in Nagasaki will soon be offering floating sleeping pods for around £214 p/n https://t.co/8TRjUOQYcG pic.twitter.com/A85YioOyv7

— JNTO London (@experiencejapan) 9 maart 2017