Werken voor een goed doel: Arthur D'hondt van vzw De Lovie

Hoe heet uw goed doel en wat doet u er?
door
marketing
Leestijd 1 min.

Ik ben Arthur D'hondt en werk als vrijwilliger in De Lovie. Vzw De Lovie ondersteunt jongeren en volwassenen met een verstandelijke handicap in de ruime Westhoek. Als vrijwilliger zorg ik voor extra individuele contacten en ga ik ook soms mee op uitstap.

Wat motiveert je?

In de middelbare school heb ik stage gelopen in een locatie van De Lovie. Na mijn stageperiode ben ik mij blijven engageren als vrijwilliger. De warmte, liefde en de lach op het gezicht van de mensen zijn voor mij de belangrijkste factoren om dit vrijwilligerswerk te blijven doen. Natuurlijk is het ook een pluspunt dat de begeleiders mij telkens met veel enthousiasme onthalen.

Is je goed doel op zoek naar vrijwilligers?

Ja! Voor De Lovie zijn vrijwilligers echt van onschatbare waarde. Zij zetten hun talenten in, delen hun kennis of springen bij waar nodig. Zij geven het leven kleur en versterken het sociaal netwerk. Vrijwilligers zijn een waardevolle aanvulling op de professionele ondersteuning.

Interesse? Neem snel contact met Koen D'hondt, coördinator vrijwilligerswerk, op het nummer 057 344 288 of mail naar koen.dhondt@delovie.be.

Ben je op zoek naar een goed doel dat je als vrijwilliger of financieel zou kunnen steunen? Surf naar Goededoelen.be, een website van de Koning Boudewijnstichting.