Ellen werkt voor Colruyt Group: «Mijn projecten hebben concrete impact voor onze klanten»

door
marketing
Leestijd 1 min.

Wie: Ellen Van Giel

Leeftijd: 50

Studies: Licentiaat wiskunde, postuniversitaire opleiding bedrijfseconomie

Functie: Business Process Analyst

Bedrijf: Colruyt group

Wat houdt je job in?

“Als business process analyst realiseer ik projecten voor de non-food business van Colruyt Group. We zetten doelstellingen scherp, zoeken naar opbrengsten en kosten, bekijken wat nodig is en zoeken oplossingen. Dankzij een van mijn projecten kunnen klanten hun online Dreamland-bestelling nu ook in een Dreamland-winkel afhalen.”

Wat vind je het leukste aan je job?

“Ik hou van de polyvalentie in mijn job. Elk project is anders, soms strategisch, soms heel concreet. Soms los ik een probleem op, andere keren adviseer ik proactief over processen en systemen.”

Wat weten de mensen niet?

“Veel mensen denken dat ik een IT-job heb. Maar IT is vaak maar een klein deel, bijvoorbeeld bij het realiseren van nieuwe afhaalpunten. De grootste uitdaging was het regelen van het transport, het rondhalen, de stockage, het personeel in de winkels betrekken...”

Hoe groei je door binnen Colruyt Group?

“Ik doorliep de afgelopen 25 jaar al een boeiend parcours binnen Colruyt Group. Ik ben begonnen als security officer, om vervolgens leiding te geven en procesverantwoordelijke te worden. Zolang ik plezier vind in mijn werk, hoef ik niet door te groeien. Maar de mogelijkheden zijn er wel wanneer ik wil veranderen.”


Dit artikel wordt u aangeboden door Metro-partner Colruyt Group.