Metro’s Leesclub – Maart

Kom bij de gezelligste leesclub van het land

Nood aan ontspanning op de trein? Dat treft, we lanceren de eerste Metro’s Leesclub! Elke maand verdiepen we ons samen met jullie in een boek. Deze maand is het de beurt aan ‘Wie is nou normaal’ van Lisa Williamson. Lees hieronder alvast een voorsmaakje van het boek:

David weet al zijn hele leven dat hij een meisje wil worden. Maar alleen zijn twee beste vrienden delen zijn geheim – zelfs zijn ouders hebben geen idee. Leo komt van een andere school. Er is daar iets gebeurd waar hij niet over wil praten. Maar als Leo het op een dag voor David opneemt en een jongen tegen de grond slaat, ontwikkelt zich een bijzondere vriendschap tussen de twee jongens, die ieder een groot geheim met zich meedragen. Een hartveroverend verhaal van een jongen die een meisje wil zijn.

Zin om mee te lezen? Schrijf je hieronder in. Binnenkort ontvang je van ons een leuke vragenlijst die je voor 1 april dient in te vullen. Wie weet vind je jouw ongezouten mening in de krant!

Je hoeft natuurlijk niet alleen te lezen. Acteur, auteur  en theatermaker Dimitri Leue is tijdens deze Jeugdboekenmaand Metro’s Leesclubvoorzitter. Hij leest samen met jullie ‘Wie is nou normaal?’ van Lisa Williamson.

Meningen, selfies en boekmomenten kan je kwijt met #metrosleesclub!

Veel leesplezier!

Metro’s Leesclub is een initiatief van Metro en Iedereen Leest.

Schrijf je hieronder in voor onze leesclub. De eerste 10 ontvangen van ons een gratis exemplaar van ‘Wie is nou normaal’ van Lisa Williamson.

Ben je niet bij de eerste 10?

Je kunt je nog steeds registreren en meelezen met jouw eigen exemplaar.

Volgende maand lanceren we een nieuw boek, dus blijf ons volgen en misschien ontvang je in april wel 1 van de 10 gratis boeken!