Met dit gouden trio krijgt elke vrouw een orgasme

Foto Pixabay

Wetenschappers aan de universiteit van Indiana hebben bewezen dat drie factoren een orgasme kunnen bezorgen aan vrouwen. Intens kussen, genitale stimulatie en orale seks is het gouden trio om ervoor te zorgen dat een vrouw een ongekend hoogtepunt bereikt. 

Maar liefst 52.000 mensen tussen de 18 en 65 jaar namen aan het Amerikaans seksonderzoek deel. Daaruit zijn opvallende resultaten naar voren gekomen: een derde van de mannen denkt dat vaginale seks de beste manier is om een vrouw een orgasme te geven en slechts 65% van de heterovrouwen zegt meestal tot een orgasme te komen.

“Een tragisch cijfer”, zegt onderzoeker Elisabeth Lloyd, “want maar 35% van de heterovrouwen krijgt een orgasme door vaginale seks. Bij 44% is dat zelfs nooit of bijna nooit het geval.” De nood aan kennis over het vrouwelijk orgasme blijkt dan ook groot.

Gelukkig stijgen de kansen op een vrouwelijk orgasme drastisch, als de partner het ‘gouden trio’ toepast, soms wel tot 80%. Intens kussen, de clitoris stimuleren en orale seks zouden hét geheim zijn van een goed seksleven én een goede relatie, want vrouwen die vaker een orgasme beleven voelen zich beter in hun liefdesverhouding.