Toeristen stelen even de show tijdens de Oscars

AFP / M. Ralston

De verwarring tussen ‘La La Land’ en ‘Moonlight’ bij de uitreiking van de Oscar voor beste film was het hoogtepunt van de ceremonie. Maar ook een groepje toeristen heeft even de show gestolen.

Om de avond op te leuken, bracht de organisatie van de filmprijzen een groepje nietsvermoedende toeristen in het Dolby Theatre. Niet veel later stonden ze vooraan in de zaal, net voor de grootste sterren. De reizigers konden hun enthousiasme natuurlijk niet verbergen en schudden de handen van onder andere Meryl Streep, Ryan Gosling en Denzel Washington.
 

Maar één duo uit de groep ging echt met de aandacht lopen: Gary uit Chicago en zijn verloofde. Gary kuste de hand van Meryl Streep en nam een foto met Mahershala Ali, terwijl zijn vriendin de zonnebril van Jennifer Aniston kreeg. Denzel Washington hield zelfs een impromptu huwelijksceremonie voor het paar.

Een foto van de vrouw doet nu zelfs de ronde op het internet. Op het beeld is te zien hoe acteur Ryan Gosling haar iets in het oor fluistert, terwijl de dame schijnbaar geschokt reageert. Voor veel internetgebruikers was dat reden genoeg om Gosling allerlei opmerkelijke uitspraken en voorkennis over de gebeurtenissen op het einde van de show toe te schrijven.