58ste Batibouw sluit af met 297.000 bezoekers

De 58ste editie van Batibouw heeft zondag de paleisdeuren op Brussels Expo gesloten met 297.000 bezoekers. Dat zijn er circa 5.000 minder dan de recordeditie van vorig jaar. Met één nocturne minder en een weekend dat in de krokusvakantie valt, is dat een opmerkelijk resultaat, meldt organisator FISA zondagavond. Circa 1.000 exposanten (80 meer dan vorig jaar) en zo’n 12.000 experts palmden voor het eerst alle paleizen van Brussels Expo in.
Batibouw was dit jaar een succesformule door de aandacht voor renovatie en connectiviteit, twee tendensen waarnaar de bezoeker duidelijk op zoek is, naast de steeds drukbezochte keuken- en badkamerinnovaties. “Bezoekers blijven met een duidelijk doel voor ogen naar Batibouw komen: ze zoeken gericht naar wat ze nodig hebben”, zegt Bart Van Den Kieboom, woordvoerder van de beurs.
Ook de exposanten zijn blij met de opkomst. Door de kwaliteitsvolle bezoeker is het contact tussen standhouder en kandidaat-(ver)bouwer eens zo belangrijk, aldus een persbericht.
Batibouw 2018 vindt plaats van 22 februari tot en met 4 maart in Brussels Expo.

bron: Belga