Kookplaat: kies je voor inductie of gas?

kookplaat

Plannen om je keuken te verbouwen? De koelkast van je dromen en het stijlvolle kookeiland zijn al besteld, maar zonder een degelijke kookplaat ben je niets. Vandaag de dag heb je zoveel keuze dat je het kaf niet van het koren kan scheiden. Wij helpen je even op weg.

Inductie

Koken op een inductiekookplaat gaat snel. De warmte wordt opgewekt in de bodem van je kookpot en wordt daar ook vastgehouden. Zo gaat alle energie naar het bereiden van je maaltijd. Op de flexInduction Plus kookplaat van Siemens kan je ook grote braadpannen kwijt. De kookzones passen zich automatisch aan de grootte van je kookgerei aan. Een extra pluspunt van een inductiekookplaat is het eenvoudige onderhoud door het gladde oppervlak.

kookplaat inductie

Met de cookingSensor Plus van Siemens behoort iets laten overkoken tot het verleden. Je bevestigt de sensor eenvoudig aan de kookpot. Die sensor is verbonden met de kookplaat en regelt constant de temperatuur voor jou. Koken was nog nooit zo ontspannend!

Gas

Koken met gas is heel precies. Chef-koks zweren niet voor niets bij een gasvuur! De vlam luistert meteen naar elke aanpassing. Dankzij de nieuwe stepFlame Technology kan je nu heel nauwkeurig wisselen van kookstand. Met negen eenvoudige clicks houd je perfect de controle over de vlam zonder dat je onder je potten en pannen moet loeren.

kookplaat gas

Bezoek Siemens op Batibouw in hal 11, stand 109.

 

Siemens