Lid worden van de Mile High Club kan nu zonder stress

Foto Pexels

Flamingo Air, een kleine vliegtuigmaatschappij uit de Verenigde Staten, heeft een gat in de markt gevonden. Ze bieden vluchten aan met een ‘avontuurtje’.

Mensen die altijd al lid wilden worden van de Mile High Club kunnen nu hun stoutste dromen waarmaken zonder zich daarvoor in een klein toilet te moeten wurmen. Bij Flamingo Air, in Cincinnati, kan je gewoon betalen voor een vlucht ‘met benefits’, meldt Quartz.

Inkleding

Het kleine, eenmotorige vliegtuig werd gevuld met comfortabele kussens zodat je rustig je gang kan gaan. Je moet er wel wat voor over hebben, want per pleziervlucht rekent Flamingo 475 dollar aan. Voor die prijs heb je een uur de tijd om je lidmaatschap te verwezenlijken. Een fles champagne, chocolade en een discrete piloot moeten je daarbij helpen.

Posted by Love Cloud Vegas on Tuesday, 24 January 2017

‘Big business’

Er zijn nog bedrijfjes die gelijkaardige diensten aanbieden in de VS. Ook in Las Vegas kan je een vlucht van vertier boeken. De meeste klanten zijn koppeltjes, maar soms daagt er ook wel eens een trio op. Daarbij zijn het meestal vrouwen die de boeking doen. “Ik heb zo al huwelijken gered”, zegt oprichter Andy Johnson fier.