Colruyt gaat nu ook verjaardagsfeestjes organiseren

Foto Pexels

Warenhuisgroep Colruyt heeft aangekondigd dat ze verjaardagsfeestjes voor kinderen zullen geven. Tijdens het feestje kunnen de kinderen zich uitleven in een workshop om daarna gezellig taart te eten.

Het initiatief voor de kinderfeestjes komt van grote baas Jef Colruyt en blijkt een groot succes. “Er zijn al boekingen voor het jaar 2018”, zegt hij tegen Het Nieuwsblad.

De feestjes vinden plaats in aparte gebouwen van de Colruyt Group Academy in Leuven, Halle en Grimbergen. Binnenkort komen daar ook Antwerpen, Gent en Kortrijk bij. Al van bij de oprichting van de winkelketen wilde Colruyt geen gewone warenhuisketen zijn, klinkt het. Daarom boden ze al verschillende workshops aan: zwangerschapsyoga, wijnproeven en koken.

Voor elke leeftijdscategorie kunnen kinderen kiezen welke workshop ze willen volgen. Knutselworkshops voor de zesjarigen en bakworkshops voor de achtjarigen. De beginnende tienermeisjes kunnen een workshop over make-up volgen. Tien kinderen krijgen al voor 180 euro een volledig verjaardagsfeest.