Twee tweelingen in één familie zorgt voor schattige foto

Foto West on Jade Photography

De Amerikaanse Juliet Cannici had een fotosessie voor haar pasgeboren tweeling en hun tweelingbroertje en -zusje georganiseerd, maar die liep voor geen meter. Tot de kleine koters elkaar spontaan vastpakten.

Toen de jongste spruiten elf dagen oud waren, had de fotografe uit Springfield een fotoshoot op poten gezet. Ze had zelfs schattige outfitjes gehuurd om leuke plaatjes te kieken. Maar tegen haar verwachtingen in, vonden de kinderen de pakjes maar niets. “Nico en Siena verveelden zich te pletter”, vertelt Cannici aan The Huffington Post. Teleurgesteld besloot de moeder dan maar om een pauze in te lassen zodat de peuters even stoom konden afblazen.

En net die time-out was een schot in de roos. De oudste tweeling trok hun kledij uit en begon hun kleine zusjes spontaan te knuffelen. Cannici besloot het moment niet te laten schieten en legde het vast op de gevoelige plaat.

Achteraf besloot de fotografe het plaatje te delen op Facebook. Het is geen verrassing dat vele gebruikers dolenthousiast en vertederd reageren.