Man gaat te paard winkelen in supermarkt

Foto Facebook / Suzanne Kruger

Een man heeft zijn winkelkarretje ingeruild voor een paard toen hij in Jeffreys Bay, Zuid-Afrika inkopen wou doen. Hij reed met het dier een supermarkt binnen, maar dat viel niet in goede aarde bij de manager van de zaak.

De klanten van een Spar-winkel in Zuid-Afrika keken raar op toen Rick Erasmus met zijn paard, Warrior, de supermarkt binnenkwam. Het bezoek was echter van korte duur want al snel werd de man met lege handen naar buiten gestuurd. “Ik deed het voor de kick. Mensen zijn op zoek naar sensatie, en dat is wat ik hen geef”, zei Erasmus.

Foto Facebook / Suzanne Kruger

Kritiek

Op sociale media kon de ruiter op weinig sympathie rekenen. De tegels van het warenhuis zijn erg glad waardoor het paard kon uitglijden en zich kon bezeren. Ook bij de SPCA (Society for the Prevention of Cruelty to Animals) staat de man in een slecht blaadje. Ze hebben hem eerder al ondervraagd in verband met de slechte staat van zijn paarden op zijn ranch. De man geeft aan geen spijt te hebben van het incident en wuift alle verwijten van zich af.

I have no idea what this guy was thinking (John Waye's brother i think)…. these tiles are sooo slippery and to ride with a horse in Spar…. lucky it turned out allright……😞

Posted by Suzanne Kruger on Sunday, February 12, 2017