Puppy zonder pootjes krijgt kans op leven

Foto Facebook / Nubby Bowlin

Boxerpuppy Nubby werd geboren met een aantal afwijkingen. Zo heeft hij geen voorpootjes en lijdt hij aan chronische ziekten. Toch wilde een Amerikaans echtpaar het schattige hondje een kans geven en adopteerde ze hem.

De dierenarts was initieel van plan het beestje een spuitje te geven, maar dat was buiten zijn moedige baasjes gerekend. Volgens hen heeft ook hij recht op een leven, hoe kort het ook kan zijn.

Foto Facebook / Nubby Bowlin

Toen Nubby geboren werd, kwam hij ter wereld met een aantal beperkingen. Het boxertje heeft een chronische longontsteking, een misvormde slokdarm en afwijkende voorpootjes. Dat weerhield het koppel, dat een hondenopvang runt, er niet van om de hond een kans te geven. “We bekijken van dag tot dag hoe het gaat”, aldus de baasjes. Hoe lang Nubby nog zal leven weten ze niet, maar tot het moment van zijn overlijden zorgen ze ervoor dat het hondje niks tekort komt.

De pleegouders van het dier hebben ook een Facebookpagina opgericht voor hun kleine reu om mensen op de hoogte te houden van zijn toestand.

Foto Facebook / Nubby Bowlin