Deze topacteurs spelen in nieuwe film El Arbi en Fallah

De hoofdrolspelers voor de nieuwe Vlaamse langspeelfilm van Adil El Arbi en Bilall Fallah, ‘Patser', zijn gekend. Nora Gharib (K3 zoekt K3, Festivalitis) en Matteo Simoni zullen naast elkaar staan op de set van de film, die deze zomer opgenomen wordt in Antwerpen.
door
Liza
Leestijd 1 min.

Naast Gharib en Simoni zijn ook Nabil Mallat (Image, Cordon), Saïd Boumazoughe (NoMobs) en Junes Lazaar (De Bunker, So You Think You Can Dance) van de partij. “Het wordt een echte blockbuster op z'n Amerikaans, maar wel op onze manier”, lacht regisseur Fallah. “En dit is slechts het topje van de ijsberg: andere topacteurs zullen snel volgen!”.

Leven als in een videoclip

'Patser' wordt een actiekomedie die volgens El Arbi niet zal moeten onderdoen voor grote namen: “We wilden sowieso iets doen in Antwerpen, de stad zal echt een personage in de film worden, zoals New York bij Martin Scorsese.  Onze nieuwe film wordt een mix tussen de films van Guy Ritchie en 'The Wolf of Wall Street'”.

De film vertelt de waanzinnige trip van vier vrienden die ervan dromen om te leven als echte patsers, namelijk snel rijk worden en leven zoals in een videoclip of zoals Tony Montana in 'Scarface'Living the good live met snelle patserbakken, dikke villa's, veel bling bling en... respect.