Texaan staat twee dagen onder Walmart-logo om keten aan te klagen

Wikimedia / UpstateNYer

Manuel Garcia heeft twee dagen onder het logo van Walmart gestaan in de hoop dat een loshangende letter op zijn hoofd ging vallen. Dat is althans wat hij op Facebook beweerde.

Garcia kreeg het idee toen hij voorbij de ‘Pharmacy Drive-Thru’ reed, een departement van Walmart. De ‘P’ bengelde wat en hij besloot onder de letter te gaan staan. Hij maakte een foto en postte die op Facebook. Boven de foto schreef de man: “Ik wacht hier totdat de P valt zodat ik Walmart kan aanklagen.”

Kort nadat de Texaan de foto had gepost, werd deze door duizenden mensen gedeeld. “Ik had nooit gedacht dat deze post viraal zou gaan”, zegt hij tegen Global News. “Ik postte het louter opdat mijn vrienden zich konden amuseren. Mijn plan was niet om de winkelketen echt aan te klagen.” De volgende dag ging de grappenmaker opnieuw naar het logo om een vervolgfoto te schieten. “Maar ik heb daar geen uren of dagen gestaan”, vertelt Garcia.

In een reactie laat Walmart weten dat het Meneer Garcia “zeer dankbaar” is. “Het is goed dat hij de bengelende P opmerkte”, stelt een woordvoerder. “Zijn arendsoog en cameravaardigheden hielpen ons het logo snel te herstellen.”