Russisch model riskeert haar leven voor de perfecte Instagrampost

Instagram / @viki_odintcova

Een Russisch Instagrammodel flirtte met de dood terwijl ze poseerde voor een fotoshoot. De vrouw liet zich hangen van een van de hoogste wolkenkrabbers ter wereld.

Viktoria Odintsova, 22, klampte zich vast aan de hand van haar mannelijke assistent nadat ze over de rand van het dak was geklommen van een van de hoogste torens in Dubai. Ze deed dat om te poseren voor een Instagrampost. In een ander shot is te zien hoe het model naar achter leunt en haar vrije arm achter zich uitstrekt.

Ze postte de foto’s en video’s op haar Instagramaccount waar ze meer dan drie miljoen volgers heeft. “Ik kan nog altijd niet geloven dat ik het gedaan heb. Iedere keer dat ik de video bekijk, zweten mijn handpalmen”, schrijft ze onder het filmpje.

De Infinity Tower, het gebouw waar Odintsova poseerde, telt 73 verdiepingen. Ze is niet de enige die zich laat fotograferen terwijl ze aan de rand van een toren hangt. Op de sociaalnetwerksite Instagram vind je tal van accounts terug waar mensen aan hoge torens, kranen of bruggen bengelen.

Full video (link in bio)! @a_mavrin #MAVRINmodels #MAVRIN #VikiOdintcova #Dubai

A post shared by Viki Odintcova (@viki_odintcova) on