Dit moet elke open keuken hebben

inductionAir System

Een open keuken is de trend van het moment. Zo’n moderne keuken moet naadloos overgaan in je leefruimte. Wat dan stoort, is een opzichtige dampkap die een esthetische scheiding veroorzaakt tussen je keuken en woonkamer. Maar zonder dampkap blijven er onaangename geuren na het koken in de ruimte hangen. Siemens heeft de oplossing gevonden.

Het inductionAir System is een 80 centimeter brede flexInduction kookplaat met een eigen ventilatiesysteem. Het ventilatiesysteem heeft een afvoer naar buiten of werkt in een kringloop. Het systeem bevindt zich tussen de twee kookzones. Zo worden de etensgeuren meteen naar beneden gezogen en krijgen ze geen kans om te ontsnappen in de open ruimte. Het inductionAir System moet helemaal niet onderdoen voor een gewone dampkap, integendeel zelfs! Ook als je aan het frituren bent, verslaat het ventilatiesysteem de hardnekkigste dampen.

Automatisch

De climateControl Sensor meet de hoeveelheid damp en past de zuigkracht aan. Zo functioneert het ventilatiesysteem steeds op de meest ideale stand.

inductionAir System

De kookzones kan je samenvoegen zodat je gemakkelijk een grote braadpan kwijt kan. Wil je saus maken volgens de regels van de kunst? Dan kan je drie kookzones instellen om je saus achtereenvolgens dicht te klaar te maken, te laten sudderen en warm te houden.

Bezoek Siemens op Batibouw in hal 11, stand 109.

 

Siemens