Tuinarchitect opgepakt nadat hij seks had met een hond

In de Amerikaanse staat Georgia heeft een tuinier zichzelf aangegeven bij de politie. Een klant betrapte de man terwijl hij seks had met zijn hond. Bewakingscamera's filmden het voorval en moeten duidelijk maken of dit de eerste keer is.
door
Timmy
Leestijd 1 min.

De 61-jarige tuinier Cruz Barrera Lugo heeft zichzelf aangegeven bij de politie van Gwinnett, Georgia, nadat hij betrapt was op sodomie tijdens zijn werk. Toen de klant in de tuin speelde met zijn neefje betrapte hij de tuinarchitect die seks had met de hond. Barrera Lugo voelde zich gevat, stapte naar zijn jeep en reed weg.

Toen de politie van Gwinnett County dit vernam, startten ze een zoektocht naar de man. Op 14 februari gaf de architect zichzelf aan bij de politie. Zij namen hem in hechtenis, schrijft de Atlanta Journal. Het blad schrijft verder dat de man elke twee weken de tuin van de familie onderhield.

Barrera Lugo staat terecht voor sodomie en kindermisbruik. De tweede aanklacht kwam omdat het neefje van de eigenaar de architect had betrapt bij zijn onkuise daad. De beelden van de bewakingscamera's van het huis zullen moeten duidelijk maken of dit een eenmalig voorval was.