Vrouw verliest geheugen en wordt weer verliefd op haar vriend

Vrouw verliest geheugen en wordt opnieuw verliefd op haar vriend
Foto Pexels

Nadat de Britse Jessica Sharman een epilepsieaanval had gehad, kon ze zich niets meer herinneren. Ze wist haar eigen naam niet meer en ze herkende haar ouders of haar vriend Richard Bishop niet meer.

Sharman en Bishop zaten samen in de trein toen de 19-jarige Britse vrouw plots een zware epileptische aanval kreeg, met alle gevolgen van dien. Ze herkende haar ouders niet meer, noch het huis waar ze was opgegroeid.

Ook haar relatie met haar vriend verliep stroef. Aanvankelijk wilde ze het zelfs gedaan maken. “Voor mij was hij een complete onbekende. Als hij mijn hand probeerde vast te pakken, duwde ik hem weg”, vertelt ze aan The Sun. Maar uiteindelijk haalde de man alles uit de kast om zijn geliefde terug te winnen. En de aanhouder wint, zo blijkt, want ondertussen zijn de twee opnieuw dolverliefd.

Herinneringen

De kans dat de vrouw haar herinneringen ooit nog terugkrijgt, is klein, schatten de dokters. Wel loopt ze 50% risico dat de vervelende situatie zich nog eens herhaalt, maar daar maakt Sharman zich momenteel geen zorgen over. “Dankzij de steun van mijn familie en van Richard heb ik weer een leven opgebouwd. Ik prijs me gelukkig dat hij ook in de moeilijke momenten aan mijn zijde bleef staan.”