Vrouw fotoshopt zich vier jaar lang in foto’s met onbekende man

Foto Pixabay

Iedereen heeft zich wel eens stiekem aan een beetje Facebook-stalking schuldig gemaakt, maar een Schotse vrouw heeft er een serieuze schep bovenop gedaan. Jarenlang deed ze zich voor als de vriendin van een man die haar nog nooit had ontmoet.

De 31-jarige Jill Sharp is beschuldigd van het stalken van Graham McQuet. Vier jaar lang deed ze zich voor als zijn vriendin door zichzelf in zijn foto’s te fotoshoppen en de plaats van zijn echte vriendin in te nemen. Vervolgens deelde ze de kiekjes op haar Facebookpagina, en vertelde aan haar vrienden dat ze verloofd waren. Dat meldt the Daily Record.

Posted by La Cien Punta Alta on Wednesday, 8 February 2017

In werkelijkheid hebben de twee elkaar nooit ontmoet. Na een aantal jaren begonnen de vrienden van Sharp zich af te vragen of haar verloofde wel bestond, aangezien ze hem nooit ontmoet hadden. “Ze heeft foto’s gedeeld van een weekendje weg in Londen met haar zogenaamde vriend, maar de foto waar zij op staat en zijn foto waren volledig anders”, aldus een vriend aan The Daily Record. “De beelden waren duidelijk op verschillende dagen genomen. Dus we keken ook naar andere foto’s en van sommigen was het duidelijk dat ze gefotoshopt waren.”

De vrienden/detectives slaagden erin McQuet op te sporen, die geen idee had wie Jill Sharp was en bovendien verloofd was met een andere vrouw.

Posted by La Cien Punta Alta on Wednesday, 8 February 2017

Een vriend van de echte verloofde contacteerde de politie. Die lieten weten dat ze niets konden doen. Alhoewel het gedrag van de vrouw bizar en minstens een beetje eng is, heeft ze niets illegaal gedaan. “Blijkbaar mag ze zich voordoen als iemand anders, de politie was niet geïnteresseerd.”