Te vers kan ook. Meisje doet onthutsende ontdekking in haar pizza

Foto Pixabay

De 16-jarige Britse Tia Neylan heeft bij het bestellen van een pizza veel meer gekregen dan gevraagd. Je verwacht uiteraard een zekere versheid van je aangekochte producten, maar dat er een levend wezen opduikt in je bestelde Italiaanse delicatesse, is een beetje te veel van het goede.

De tiener heeft haar culinair avontuur op film vastgelegd en op sociale media gedeeld. Ze wou graag andere onschuldige fans van take-away waarschuwen voor de ongevraagde extra’s die in de pizzadoos kunnen opduiken.

https://www.facebook.com/tia.neylan.9/posts/1907619829524611

De eigenaar van de pizzeria beweert dat het jonge meisje het hele verhaal verzonnen heeft. Hij zegt dat een insect niet kan overleven in een temperatuur van meer dan 200° Celsius.

Toch lijkt het erop dat Tia de waarheid vertelt en dat haar belevenis valt binnen de categorie Verhalen Die Te Gek Zijn Om Verzonnen Te Zijn.

De echte winnaar in het verhaal is natuurlijk het wormpje, dat op miraculeuze wijze de hete temperaturen heeft overleefd, en er daarna nog in geslaagd is om te ontsnappen. Eind goed al goed.