De vrouw die voor vijftig euro per uur naakt je huis komt poetsen

Pixabay

De Britse Emily Nikols beviel negen maanden geleden van een meisje, maar dat weerhoudt haar er niet van om naakt te poetsen. Ze verdient hiermee vijftig euro per uur.

Via een vriend kwam Emily Nikols (25) terecht bij het bedrijf ‘Naturist Cleaners’, een Britse firma dat zich bezighoudt met mensen die in hun blootje willen poetsen. Emily beviel negen maanden geleden van een dochtertje en nu ze op zwangerschapsverlof is, wil ze wat geld verdienen. In het huisreglement staat dat de klanten geen fysiek contact mogen hebben met de schoonmakers. Kijken mag, maar aanraken dus niet.

In het begin maakte haar echtgenote zich wat zorgen over haar veiligheid, maar dat wilde Emily zelf niet. “Ik ben een volwassen vrouw”, zegt ze. Haar vrienden en zussen steunen haar volledig in wat ze doet. De meeste klanten zijn zelf nudisten, maar Emily geneert zich zeker niet.

 

Ze belt altijd aangekleed bij de klanten aan. Eenmaal binnen ontdoet ze zich van haar kledij en begint ze aan haar werk. Wanneer Emily gedaan heeft, kleedt ze zich weer aan en gaat ze naar huis. Emily is vrij om te vertrekken als er iets gebeurt dat haar niet zint.

Laura Smith is de drijfkracht achter ‘Naturist Cleaners’. Vroeger had ze een normaal schoonmaakbedrijf tot een man haar eens vroeg om naakt te kuisen. Hij betaalde ook meer om Laura op haar gemak te stellen. Ze stemde ermee in en sindsdien runt ze het unieke bedrijf. “Dit bedrijf heeft absoluut niets met seksualiteit te maken en draait volledig om wederzijds respect”, zegt Smith.