Single? Dat zou wel eens aan je telefoon kunnen liggen

Foto Pixabay

Volgens een studie over het date-gedrag van Amerikaanse singles zou je gebroken scherm de reden kunnen zijn waarom je nog single bent.

Want wat blijkt? De meeste singles hebben een negatief beeld van mensen met een kapot telefoonscherm. Bij vrouwen was die tendens nog sterker dan bij mannen.

Het is dus duidelijk: als je al een eeuwigheid single bent én het gebarsten scherm van je gsm is na twee jaar nog steeds niet hersteld, dan kan dat laatste invloed hebben op je relatiestatus.

Er kwamen nog interessante feiten aan het licht. Zo’n 75% van de singles vindt het allesbehalve sexy als je je telefoon opneemt tijdens een date, 66% wil niet dat je berichtjes stuurt tijdens jullie quality-time en 58% vindt het verschrikkelijk als je je telefoon met het scherm naar boven op tafel laat liggen.

Ook blijkt dat 53% van alle vrouwen al eens een dick pic heeft ontvangen. De meerderheid had hier niet om gevraagd.

Technologie en online daten maken het niet altijd gemakkelijker om liefde te vinden, waardoor velen zich eenzaam voelen en in een constante staat van FOMO verkeren. De oplossing? Niet opgeven, hoopvol blijven en geen eikel zijn (of opsturen).