Stilte voor de storm in Temptation Island?

Met torenhoge verwachtingen werd uitgekeken naar scheve schaatsen en andere losbandige taferelen. Helaas, het bleef deze week allemaal nog vrij kalm op het eiland der verleiding. Hoelang duurt het nog eer er van de verboden appel geproefd wordt?

Deze week kozen de partners hun favoriete vrijgezel uit om samen op date te gaan. Jefferson koos voor verleidster Danyla en Herbert gaat opnieuw voor de speelse Saartje. Naast potten bakken, danslessen, het bepotelen van aapjes en wat geflirt bleven we wat op onze honger zitten op vlak van erotiek en overspel.

De eerste romances konden wel al opgemerkt worden, vooral Lize en Ken ontdekken hoe goed ze het met elkaar kunnen vinden. Als dat maar goed komt, of niet natuurlijk. Dan krijgen de kijkers eindelijk hun langverwachte sappige televisie.

Moddercatch en elegante verleiding

Ook na een gala-avond in het vrouwenkamp en modderworstelen bij de mannen konden alle partners hun driften en verlangens onder controle houden. Al zien we hier en daar wel wat kreuken komen in de nog gladgestreken lakens. Het zal niet lang meer duren voor de eerste slachtoffers vallen. Mark our words!