Twitter lacht met #tettnvoortheo

Twitter lacht met #tettnvoortheo
Twitter / pretfles

Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) is op Twitter een doelwit geworden voor grappenmakers, nadat hij een weinig verhullend outfit van een Belgische actrice “aanstellerij” had genoemd. Als reacties daarop kreeg hij via de hashtag #tettnvoortheo heel wat foto’s van borsten toegestuurd.

Een blik op de Twitter-pagina van Theo Francken zou je oren doen tintelen. De staatssecretaris kreeg heel wat boezems doorgestuurd, in alle vormen en maten: mannelijke en vrouwelijke borsten, kleine en grotere voorgevels.

De oorzaak van de vloed aan lichaamsvormen was een tweet van Francken. De staatssecretaris had de doortocht van de Belgische actrice Salomé Richard op de rode loper van een filmevenement in Wallonië «aanstellerij» genoemd. De actrice had een doorzichtig topje aangedaan uit protest tegen «het conservatisme».

Verschillende Twittergebruikers riepen de hashtag ‘#tettnvoortheo’ in het leven en stuurden hem enkele promiscue en/of grappige beelden. Een kleine selectie daarvan kan je hieronder bewonderen.