Poll: wie is volgens jou De Mol na verrassende eerste aflevering?

De Mol aflevering 1 - VIER

Het vijfde seizoen van ‘De Mol’ is van start gegaan. Tien weken lang strijden de deelnemers voor een prijzenpot die kan oplopen tot 100.000 euro. Kijkers konden al rekenen op een meeslepende eerste aflevering want niets is wat het lijkt. (Spoiler alert)

De eerste aflevering begon alvast met de nodige spanning. Nog voor de deelnemers op het vliegtuig konden stappen richting Zuid-Afrika werden ze al geconfronteerd met een eerste opdracht. De eerste kandidaat viel dan ook meteen af. Hans De Winter (53), professor farmaceutische wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen, mag terug naar huis nog voor het spel goed en wel begonnen is. De toon is gezet.

Na twee bloedstollende proeven viel ook een tweede kandidate onverbiddelijk af bij de eliminatie. De groep moet afscheid nemen van Jessica. Niet alleen de overblijvers lijken ervan aangedaan, ook Jessica heeft het er moeilijk mee.

Niets is wat het lijkt

In de preview van volgende week trekt er iemand meteen de aandacht. Professor farmaceutische wetenschappen Hans De Winter (53), die er meteen uitlag, verscheen onverwachts in het trailerfilmpje. Aflevering 2 belooft dus voor nog meer verrassingen en spanning te zorgen, zoals het ‘De Mol’ betaamt.

[polldaddy poll=”9658928″]