t-groep: «We voelen dat Brussel groeit»

De Brusselse arbeidsmarkt is volop in beweging. Ze vormt een ideale uitdaging voor wie graag Frans, Nederlands en Engels spreekt, en de noden van bedrijven en mensen goed aanvoelt. HR-dienstverlener t-groep gelooft alvast in tewerkstelling in Brussel. Jij ook?

Vind je multiculturaliteit een pluspunt? Ben je een meertalig talent en hou je van de bruisende stad Brussel? Dan kan je misschien meegroeien met t-groep… en met de bloeiende Brusselse arbeidsmarkt.

Op de Belgische markt is t-groep onder meer bekend via het uitzendkantoor t-interim. Net in deze divisie plant de groep de komende twee jaar een sprong voorwaarts, met meer dan tien nieuwe uitzendkantoren verspreid over heel België.

Die uitbreiding is enerzijds goed voor een extra tewerkstelling van 30 tot 35 medewerkers. Anderzijds blijven kandidaten en bedrijven verzekerd van een menselijke en lokale aanpak. Want in tijden van digitalisering behoudt t-groep haar focus op menselijk contact.

Enorme mogelijkheden

“We investeren in extra kantoren, met een sterke focus op Brussel”, zegt Laurence Nootens (39), district manager t-interim regio Brussel.

Vandaag heeft t-groep vijf kantoren in en rond Brussel, onder de naam t-interim. Hierin werken een twintigtal medewerkers. In 2017 en 2018 komen er twee kantoren bij: in Sint-Lambrechts-Woluwe en Ukkel.

“Er zijn hier enorme mogelijkheden. Het is het middelpunt van het land, met kleine ondernemingen uit alle mogelijke sectoren, multinationals, overheidsorganisaties en internationale instellingen als de NAVO en de Europese Unie.”

Gevarieerde werkdagen

Geen wonder dat iedereen die aan de slag gaat in Brussel elke dag nieuwe uitdagingen mag aangaan. “Alles wat ons land rijk is, vind je in Brussel”, zegt Laurence. “Deze meertalige, multiculturele en diverse arbeidsmarkt levert gevarieerde werkdagen op, met kansen om arbeiders, bedienden en organisaties met elkaar te linken.”

Voor de nieuwe kantoren zoekt t-groep dan ook meertalige medewerkers met commerciële feeling en zin in een job met veel afwisseling.

Talent versterkt talent

Bij t-groep staat één motto centraal: Talent versterkt talent. Concreet vertaalt dat zich in de manier waarop ervaren medewerkers hun kennis doorgeven aan jonge consulenten. Ze leren hen rekruteren en werken mee op de commerciële competenties van de nieuwe collega’s.

“We zijn een menselijke organisatie”, legt Laurence uit. “We begeleiden arbeiders en bedienden doorheen hun carrière, bijvoorbeeld van interim-student tot een vaste job, en vervolgens naar een nieuwe job.”

“Ook intern zorgt t-groep ervoor dat onze medewerkers kunnen doen wat ze graag doen, en dat in een functie waarin ze zich goed voelen.”


3 kenmerken van een echte medewerker van t-groep

Talent (versterkt talent).

Ervaren talenten coachen nieuwe talenten binnen t-groep. Zo delen ze kennis en inzichten.

Groeien.

Zowel t-groep als haar ongeveer 560 medewerkers groeien door aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, opleidingen en nieuwe investeringen.

Menselijk.

Onderling delen we groot respect, een open communicatie en enthousiasme om samen uitdagingen aan te pakken. Intern heerst een warme, fijne sfeer.


“Ruim takenpakket”

Kristina De Troch, 31

Office manager t-interim Asse

“We werken in de zakengemeente Asse vooral met bedienden. We werven kandidaten aan en begeleiden hen doorheen het hele aanwervingsproces: hen voorstellen aan de klant, opvolgen, contracten opmaken, lonen berekenen, enzovoort. Zelf word ik al tien jaar gemotiveerd door de mensgerichte bedrijfscultuur van t-groep.”

 

“Nieuwe ideeën”

Mathieu Claude, 25

Uitzendconsulent t-interim Anderlecht

Van bij de start ben ik met open armen ontvangen door een enthousiast team. Nieuwe ideeën om de manier van werken en het klantencontact te verbeteren zijn altijd welkom. Ik mocht meteen concrete taken uitvoeren en kwam al snel in contact met klanten en kandidaten. Daar ben ik blij om, want sociaal contact is precies wat ik zocht in deze job.

 

“Talenten coachen”

Katrien Stoefs, 39

Office manager t-interim Halle

“Ik vind het fijn om nieuwe consulenten te coachen. Ik kan mijn kennis delen en geniet ervan hen te zien groeien. Zo ga ik regelmatig met hen de baan op en telefoneren we samen naar prospecten. In een toffe sfeer doen we het district Brussel groeien.”

 

 


Dit artikel wordt u aangeboden door Metro-partner t-groep.