360.000 kaarten voor Tomorrowland de deur uit

360.000 kaarten voor Tomorrowland de deur uit

Ook de dertiende editie van dancefestival Tomorrowland is – ei zo na – uitverkocht. Dat meldt de organisatie op sociale media. Enkel een aantal tickets met vluchten zijn nog beschikbaar voor de dubbeleditie. Vorig weekend vond al een eerste verkoopweekend plaats met tickets voor Belgen en nadien ook voor het internationale publiek. Daarmee raakte op korte tijd al iets meer dan de helft van de 360.000 tickets verkocht.
Vandaag/zaterdag werden de resterende tickets verkocht, beschikbaar voor iedereen. “De verkoop begon om 17 uur. Om 18 uur waren alle tickets de deur uit”, zegt woordvoerder Debby Wilmsen. “We merkten dat er nog meer vraag was dan de voorbije jaren. Momenteel zijn er enkel nog een aantal tickets voor Global Journeys (tickets met transport en/of hotelaccommodatie, red.). Daar zijn enkel nog vliegpakketten van over, wellicht enkel de langeafstandvluchten.”
De dertiende editie van het muziekfestival, voor de tweede keer een dubbeleditie, staat gepland voor de weekends van 21-23 juli en 28-30 juli.
Op de affiche van Tomorrowland staan onder meer Dimitri Vegas & Like Mike, Armin van Buuren, David Guetta, Oscar And The Wolf, Lost Frequencies en Netsky.

bron: Belga