Slang in het toilet leidt tot angstaanjagende ontdekking

Foto Facebook / Big Country Snake Removal

Een slang die uit het toilet komt geglibberd is op zijn minst gruwelijk te noemen. Voor een Texaans gezin was dat slechts het begin van een horrorontdekking. 

Isac McFadden ontdekte vorig week een slang in het toilet. Moeder Cassie maakte met een schop snel korte metten met de indringer. Dat was echter nog niet het einde van het verhaal.

Om de oorsprong van de mysterieuze bezoeker te achterhalen, belden de McFaddens een expert. Nathan Hawkins van Big Country Snake Removal kwam ter plaatse en rook meteen onraad. “Ik merkte onmiddelijk enkele problematische gebieden op en mijn instinct leidde me naar de stormkelder. Daar kon ik veilig dertien volwassen ratelslangen verwijderen”, vertelt de slangenkenner op zijn Facebookpagina.

Hawkins had een flauw vermoeden dat er zich elders nog slangen verscholen en onderwierp de woonst aan een grondige controle. Onder het huis trof de expert nog eens tien slangen aan, goed voor een totaal van 24 reptielen die zich in het huis verstopten.

Hoewel eender welke slang waarschijnlijk mensen de stuipen op het lijf jaagt, was er volgens Hawkins geen reden tot paniek. “Ratelslangen zijn ongelofelijk beesten die een onterecht slechte reputatie hebben. De angst die mensen hebben is niet rationeel”, aldus Hawkins bij CBS News.

Why are snake inspections important? Last week we received a call from a family in Jones county who had an adult…

Posted by Big Country Snake Removal on Monday, 30 January 2017