Babysitter imponeert met creatieve babydrager

Facebook / Claudia Sorhaindo

Babysitten is geen eenvoudige taak. Zeker niet als je het kind geen seconde uit het oog wilt verliezen. Een Amerikaanse tiener pakte echter uit met een spitsvondige oplossing.

Toen Claudia Sorhaindo even naar de winkel ging, liet ze haar kind Ava in de zorgen van haar nichtje J’Ann. Tijdens het babysitten, kreeg de tiener honger maar ze wou het kleintje geen moment alleen laten. J’Ann besloot dus om haar broek ook te laten dienen als babydrager.

So I had to run out the house for a quick min, so I asked my niece to babysit Baby Ava. A few min later I received a…

Posted by Claudia Sorhaindo on Friday, 27 January 2017

Mama Claudia kreeg in de winkel foto’s toegestuurd van haar kind in de broek van haar nichtje. De Amerikaanse lachte zich een kriek en was danig onder de indruk van de creativiteit. Ze deelde de beelden via Facebook, waar ze meer dan 280.000 likes verzamelden en zo’n 315.000 keer gedeeld werden.

Baby Ava is duidelijk in goede handen bij J’Ann. Dat bevestigt Claudia ook nog eens bij Mashable. “J’ann is super. Elke ochtend geeft ze Ava een kus, voordat ze naar school vertrekt. Toen ik zwanger was, luisterde ze met een stethoscoop naar de hartslag van Ava. J’ann houdt van haar alsof het haar eigen kind is”, aldus de moeder.